Pakkahuoneenkatu 30, Kokkola, Puh/Tel 050-564 1146, piaklemets@hotmail.com

maanantai 18. heinäkuuta 2011

Ajattelin lisätä vähän kuvia mutta edellisestä kerrasta on niin kauan etten enää muista miten : ) Varsinainen tietsikkanörtti ; )

Eli ei muuta kuin paikan päälle katsomaan miltä puodissa tällä hetkellä näyttää! Näyttävät messu- ja oopperavieraat kivasti löytäneenkin jo tiensä tänne Pakkahuoneenkadulle!

Mukavaa maanantaita!

•P•

lauantai 16. heinäkuuta 2011

Muistattehan että minulle voi aina soittaa tai tekstata jos on tulossa käymään! Olen YLEENSÄ vain joidenkin minuuttien päässä kotoa joten kauppa aukeaa jos joku on tulossa!

Asuntomessujen Villa White talossa on 4 enkeliä somisteena. Siellä niitä siis voi nähdä "luonnossa" ja sen perusteella sain tänäänkin puotiin asiakkaita.

• P •


perjantai 15. heinäkuuta 2011

Kokkolan asuntomessut

Luulen että kaikki ovat jo kuulleet vuoden asuntomessuista jotka järjestetään tänä vuonna merellisessä Kokkolassa. Alue ja kaikki sen talot ovat toinen toistaan komeampia! Itselläni on ollut etuoikeus nähdä koko rakennusprosessi Villa White talossa. Viimeisen viikon aikana olin "apupoikana" useita tunteja ja illan (yön) tullen en olisi malttanut lähteä kotiin! Ihastuin todella tähän taloon ja onni on se, että omistajapariskunta on ystäviämme. Saamme siis vierailla siellä vielä messujen jälkeenkin!

Toivottavasti messukävijät löytävät tiensä Kokkolaan ja tutustuvat kaupunkiin muutenkin. Kaupunki on silmiinpistävästi panostanut koko kaupungin viihtyvyyteen! Ja ilmahan oli ainakin avajaispäivänä aivan täydellinen messujen kannalta!

TERVETULOA KOKKOLAAN!