Pakkahuoneenkatu 30, Kokkola, Puh/Tel 050-564 1146, piaklemets@hotmail.com

torstai 22. heinäkuuta 2010



Käväisimme alkuviikosta pienellä ulkomaanmatkalla Haaparannassa, Ruotsissa : ) Matkan päätarkoitus oli käydä kahvilla mummuni 83-vuotiaalla veljellä Bodenissa. Yllätyimme kuinka kaunista sekä Bodenissa että Luulajassa on! Paljon vesistöjä ympärillä molemmissa kaupungeissa ja ruotsalaiseen tyyliin kiva kävelykatu keskellä kaupunkia jonka varrella hyvät ostosmahdollisuudet. Seuraavan kerran kun käytte Haaparannassa ( = Ikeassa : ) ) niin suosittelen ajamaan vähän pidemmälle!

Taas on tullut kivasti erilaisia tilauksia kuten häälahjan suunnittelu ja valmistus kortteineen sekä sen kauniisti paketointi. Tein myös tilauksesta erilaisia tekstitauluja. Sain inspiraation tehdä muutakin siinä sivussa joten käykäähän taas päiviäni piristämässä! Tuossa yllä kuva kädestäni työn touhussa ja hääkortista. Siinä on myös kuva lahjasta josta ei sellofaanin takia tullutkaan niin hyvä kuin miltä lahja näytti "luonnossa".

Ensimmäiset Kokkola-Cup turistitkin löysivät tänään puotiin. Vieraat tulivat Kuopiosta ja pitivät näkemästään. Myös uusi "melkein-naapuri" kävi ihmettelemässä korttelin pientä sisustuspuotia. Mukava uusi tuttavuus!

Toivotan kaikille oikein ihanaa viikonloppua ja toivottavasti nähdään!

• P •


4 kommenttia:

  1. Kiva blogi ja hienoja kuvia. Pitää tulla käymään puodissa pian ;).

    VastaaPoista
  2. Kiitos Krista! Joo tuu käymään niin "paistan kahavit" kuten you-know-who ruukaa sanoa... ;)

    VastaaPoista
  3. Ristiäistaulu oli todella hyvä lahja pikku Epulle. Sitä ihailivat kaikki. Kiitos luovuudestasi ja taitavien käsiesi tuotoksista. terv. kaija

    VastaaPoista
  4. Mukava kuulla Kaija! Tänään tekeminen jatkuu... ensin viimeistelen äitiyspakkaulaatikon tuunauksen ensisängyksi ja sitten maalaustalkoisiin miehen verstaaseen!

    •P•

    VastaaPoista