Pakkahuoneenkatu 30, Kokkola, Puh/Tel 050-564 1146, piaklemets@hotmail.com

tiistai 27. syyskuuta 2011


Taas on pitkä tovi vierähtänyt viime postauksesta... Pieni enkelitehdas on yrittänyt varautua ennen joulua olevaan enkelimekkojen korkeakauteen. Itse pidän tosin suojelusenkeleitäni esillä vuoden ympäri! Niitä on nyt taas monenkokoisia ja usean värisiäkin.

Puoti on kiinni loppuviikon mutta ensi viikosta eteenpäin taas "aina kun olen kotona"  sekä torstaisin 16.00 - 19.00 ja lauantaisin 11.00 - 14.00.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

• P •


12 kommenttia:

 1. Hei, Saisiko sinulta tilattua enkeleitä vielä ennen joulua? Onko niitä mahdollista postittaa..? Entä onko sinulla lähettää kuvia sekä koko- ja hintatietoja enkeleistäsi sähköpostiini?

  VastaaPoista
 2. hei!pidän pientä joulupuotia avoinna muutamana viikonloppuna joten voisinko saada enkelimekkoja tukkuhinnalla myyntiin?t. Jaana

  VastaaPoista
 3. Hei Jaana!

  Kiitos mielenkiinnostasi enkelimekkojani kohtaan. Olen otettu että haluaisit niitä myyntiin mutta en valitettavasti ehdi tehdä niitä niin paljoa että niitä riittäisi myyntiin myös muualle. Ja hinnatkin ovat sellaisia että niistä ei voi kehitellä sen kummempia tukkuhintoja. Yleensä on käynyt niin että juuri ennen joulua teen niitä melkein yötä päivää koska en ikinä ole varautunut tarpeeksi hyvin jouluun. Nyt aion yrittää tehdä joulunalusajasta itselleni stressittömämmän :)Jos olet lähistöltä niin tervetuloa kuitenkin meidän pieneen puotiimme!

  Ystävällisesti
  pia

  VastaaPoista
 4. Hei Pia voi harmi..voisitko lähettää itselleni edes yhden...pidänpä sitten vain omalla pöydälläni koristuksena..asun senverran kaukana etten pääse vierailulle...olisi kyllä ihana tutustua toisen pihapuotiin, nyt kun ekaa kertaa pidän itse joulupuotia kodin pihapiirissä...mutta laitappa tänne lisää kuvia jotta me jotka ei päästä sinne saadaan ihailla täällä virtuaalimaailmassa...=)t. jaana

  VastaaPoista
 5. Hei sinä 25.10. kirjoittanut. Kerron vieä tätä kautta saman mitä meilitse on jo käyty läpi. Eli lähetys onnistuu ja olen tosi iloinen kun näitä tilauksia tulee! Se antaa voimaa jaksaa tehdä lisää ja luoda uutta!

  Hei Jaana!

  Toki voin lähettää sinulle enkelin! Laita meilillä tietojasi niin pistän postia tulemaan!

  t. pia

  VastaaPoista
 6. Niin ja kuvia yritän taas saada lisäiltyä :)

  VastaaPoista
 7. Heissan!

  Ihanat enkelit liihottivat Etelä-Suomeen! Kiitos! Mieletön juttu kun onnistui sittenkin enkeleiden saaminen, vaikka huomasin asuntomessubongaukseni vasta kotona. Sokkona tuli tilattua, mutta siis niin kerta kaikkiaan ihania!!! Hienosti meni!
  Palataan kesällä asiaan uusien enkelitilausten merkeissä!
  Aurinkoisia talvikelejä!
  Tuula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että sokkotilaus täytti odotukset! Sain tilauksestasi inspiraation tehdä lisää niitä pieniä :) Eli kiitos siitä!

   Pieni enkelitehdas on siis ollut taas käynnissä taas jonkin aikaa ja enkelimekkoja on Puodissa nyt erikokoisia ja näköisiä.

   Tervetuloa vierailulle kauempaakin!

   Poista
 8. Miten liikkeesi on auki nyt keväällä??
  Enkeleitä olisin tullut katsomaan:)

  VastaaPoista
 9. Edelleen ainakin torstaisin 16-19 ja lauantaisin 11-14. Jos haluat tulla muina aikoina, sekin onnistuu soittamalla tai tekstaamalla ensin, että tiedän olla kotona. Olen satunnaisesti töissä myös kodin ulkopuolella, siksi puhelinvarmistus kannattaa, varsinkin jos tulet kauempaa!

  Toivottavasti nähdään pian!

  pia

  VastaaPoista
 10. Oletko auki myös pääsiäislauantaina, jos silloin satuttaisiin lähtemään??Muuten voin soitella ennen tuloa (numerosi näkyy olevan tuolla ylhäällä).

  VastaaPoista
 11. Näillä näkymin ollaan kyllä kotosalla! Mutta varmista vielä ettette ainakaan puodin takia "turhaan" lähde liikkeelle.

  Näkemisiin pääsiäisenä tai joskus toiste :)

  pia

  VastaaPoista